11. nov. 2013

Ros

Ros til dem der roser!

Ja, det mener jeg. De mennesker, der er gode til at rose, fortjener selv stor ros.

For der er ikke ret meget, der er så dejligt, som at få ros. Hvis det så oven i købet er noget, man elsker at gøre og/eller gør sig umage med, så bliver man da endnu gladere og bedre.

Jeg kom til at tænke på det en søndag til Åben Dans i JES Linedance, hvor vi lige havde danset en vals. Selvom jeg er mest til glad musik med fart på, gør jeg mig også altid umage med at danse vals. Efter dansen kom en af de andre dansere, som jeg ved hvem er, men vi kender ikke hinanden så godt, hen til mig.

Ihhhh, hun var bare nødt til at fortælle mig, at det var så stor en fornøjelse at se mig danse vals, for holdning, rise and fall osv. var bare så flot. Jeg blev selvfølgelig megaglad, voksede mindst 10 cm i højden, og gjorde mig endnu mere umage med at danse flot resten af dagen. Tak for de pæne ord!!!

....og egentlig går den positive virkning af ros for min vals endnu længere tilbage.

En del "valsetrick" har jeg lært ved at se Vild med dans. Det er faktisk et program, hvor man kan lære rigtigt meget som danser.

Så var jeg engang på kursus, hvor Lars Christensen (som også har været "danseren" i en enkelt sæson) underviste. For at han kunne bedømme niveauet for det kursus, vi skulle i gang med, blev vi deltagere sat til at danse lidt vals, og Lars troede ganske enkelt ikke på, at jeg ikke havde danset turneringsdans.

Dén ros har helt klart også været med til at holde min umage ved lige.

Så husk at rose! Jeg tror på, det gør os til bedre, dygtigere og gladere mennesker :o)Billedet med roserne er lånt af Wilh.Hansens Eftf. - en skøn, skøn blomsterforretning på H.C.Ørstedsvej, hvor servicen er intet mindre end uovertruffen!


2 kommentarer:

 1. Det er en skam at du ikke kan overholde Copyright!!
  http://fiesfarver.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hej Alicha :o)

  Tak for din kommentar.

  Det kan jeg også forsikre dig om, at jeg kan!

  Det eneste, der ikke er mit eget på denne post, er billedet, og der har jeg selvfølgelig spurgt om lov til at bruge først :o)

  Bedste hilsner fra Susanne

  SvarSlet