13. nov. 2013

Phonesleeve med klap

Endnu en telefon skal pakkes ind.....eller i hvert tilfælde beskyttes lidt mod nøgler, mønter og hvad man nu ellers har liggende og rasle rundt sin taske.

Tidligere har jeg flettet telefonetui'er, der er åbne i toppen, men selvfølgelig skulle der prøves noget nyt, når jeg skulle i gang med at flette et etui mere, så denne gang skulle etui'et lukkes lidt. På den måde bliver der også lidt mere hold på telefonen.

Når man bruger et telefonetui mange gange dagligt, skal det være nemt at åbne og lukke, så jeg har holdt klappen i facon under pres, så den kan holde lukket af sig selv, når man stikker den ned i etui'et men alligevel er let at åbne.
Materialet har jeg fra den sødeste fletteveninde, så for en gangs skyld har jeg ikke selv samlet genbrugsmateriale. Denne gang er det folie fra en fabrik, der ville være blevet smidt ud, hvis ikke fletteveninden havde fået fingrene i det.

Folien er superlet at bruge, da den kommer i lange baner, så det er bare at skære derudaf, og så er den også rigtig dejlig at flette med. Jeg er jo ikke så vant til nyt materiale, der overhovedet ikke er krøllet ;o)
Jeg har en detaljeret opskrift på sleevet, hvis du ikke vil / kan kopiere ud fra billedet. Du får opskriften for en 10'er, hvis du skriver til mig i kontaktformularen eller sender en mail til ReCyklisten@gmail.com

Tilsvarende sleeve kan flettes specielt til dig.2 kommentarer:

  1. Ja det er noget flot påskeskum,synd du ikke har det hele på ( altså også teksten) det syntes jeg også er charmerende.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helt enig, det kan være rigtigt sødt. Det passede bare ikke til denne opgave, men måske til den næste o)

      Slet