17. nov. 2013

Rejseforberedelser

I denne her weekend har jeg været flittig - meget flittig.

Der er ikke kommet så meget færdigt arbejde ud af det, for jeg har 'kun' lavet forarbejde.

Jeg har tænkt, skåret, sorteret og tapet.

Der er nemlig ikke så længe til, vi skal en tur ud og rejse, og når man skal flyve i tre timer, og der selvfølgelig også bliver lidt ventetid her og der i forbindelse med rejsen, (og hænderne skal da også beskæftiges, hvis der bliver tid til lidt afslapning ved poolen) er det godt at have forberedt en masse lapper, som lige er klar til at blive flettet.

....for det er ikke ret let at sætte tape på papir ved et flyklapbord - forestiller jeg mig; men det giver sjove billeder :o) .....for ikke at snakke om, hvordan man får en skalpel eller saks med gennem security....
Når alt er forberedt, går det lynhurtigt at flette, så derfor går der nu et par weekender, hvor jeg forbereder i al den tid, jeg har til overs.

Derfor er nogle af mine rejseforberedelser ikke helt som de fleste andre menneskers ;o)

2 kommentarer:

  1. Åh, åh sakse gennem security går ikke! De snuppede min, men fandt ikke hobbykniven ;) Så jeg kan godt forstå din rejseforberedelse. God tur og god fletning.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej sakse er de ikke glade for ;o) Det er dog sket, jeg har glemt min neglefil i tasken, og at de ikke spottede den. Jeg vil dog ikke tage chancen med min yndlings-flette-saks :o)

      Slet