16. aug. 2013

Amerikanerpunge og -bæltetasker

Som jeg tidligere har skrevet om, er jeg jo line dancer, og jeg har også tidligere flettet en pung, der var lidt amerikansk i det.

Det amerikanske flag er jo smukt til inspiration....stjernerne og striberne, så det skulle der selvfølgelig eksperimenteres noget mere med, og da jeg først var i gang, var det næsten ikke til at stoppe igen. Der skulle pludselig testes nogle forskellige måder at strø stjernerne ud over sådan en pung.

Det var sjovt.

Når man så danser line dance (og vel også mange andre former for dans) er det ikke rigtigt til at danse med en skuldertaske, for vi drejer / snurrer en del rundt.

Man kan heller ikke holde en taske i hånden, for vi skal også klappe. Det er en integreret del af mange danse.

Derfor var jeg nødt til at finde på noget, så man kan have sine småting hos sig, mens man danser, og så blev bæltetasken til.

Det var praktisk.


....og så fik jeg min mors lille teenage-hvalp til at agere fotomodel. Det var hun ikke så imponeret af (hvalpen altså)....men til gengæld lynhurtig til at smutte væk ;o) En enkelt gang fik jeg hende dog fanget indenfor billedrammen.


Pungene er til salgBæltetasker er til salg.
Der findes opskrift til både punge og bæltetasker inkl. printark med stjerner. Pris 10 kr. stykket tilsendt på mail.

Bestil på mail ReCyklisten@gmail.com

2 kommentarer:

 1. Hvordan får du den til at sidde i bæltet. Jeg har forsøgt mig, men kan bare ikke få det til at sidde. Og der er vel ingen grund til at jeg skal forsøge at genopfinde den dybe tallerken ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Uglemor.

   Dybe tallerkener har vi vel egentlig nok af ;o) Det er vist altid det nye design, vi falder for :o)

   Tasken sidder fast på bæltet med en lille strop, som jeg fletter på samme måde som centrum på en bred bund og syr fast på pungen.

   Det lyder som om, jeg skal lave en egentlig vejledning. Det kommer dog til at tage lidt længere tid, da jeg desværre ikke kan skrive og fotografere sådan lige på et øjeblik :o) Det er dog noteret på to-do-listen :o)

   Dejlige solskinshilsner fra Susanne

   Slet