4. nov. 2014

Taske med spraglede ender

Tasken, som jeg teasede den anden dag, er nu færdig.

Inden jeg syede lynlåsen i, tog jeg en serie billeder, for jeg syntes, at tasken også så rigtigt fin ud uden lynlås i.

Jeg har dog været lidt i tvivl om, om jeg skulle vise nogle af disse billeder frem, eller om du først skulle se den helt færdige taske .... men nu gør jeg det alligevel, selvom jeg stadig er i tvivl :o)
Jeg kan nemlig ikke vente :o)

Sådan er det jo nogle gange, når man selv synes, at man har lavet noget, der er lykkedes godt.

Så er det meget svært at vente med at vise det frem.

Nu ved du så også, at jeg selv synes, at taske-modellen er blevet fin. Jeg føler mig meget moderne, når jeg har tasken over armen. Den passer godt sammen med, hvad der er hot for tiden. ....og det tror da pokker, at / når alle de store designere, har lavet noget lignende.

Der er også en anden, der har haft svært ved at vente.

Tasken er nemlig også resultatet af den udfordring, som en fletteveninde sendte mig i sommers, og hun har flere gange spurgt mig, om hun ikke snart fik noget at se.

Den har også været (alt for) længe under vejs. Jeg ville jo gerne bruge hendes lapper på en rigtig fin måde, så det spraglede kom rigtigt flot frem, som jo var dét, hun ville udfordre mig med.

Derfor har der været en del forskellige idéer inde, over indtil jeg fandt det perfekte match med inspirationen fra de fine tasker og de spraglede lapper.

Nu håber jeg bare, at veninden også er tilfreds :o)


2 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin! Er det næsten ikke synd med lynlås?

  Sjovt vi har forelsket os i samme taskemodel - har selv gang i noget lignende i det helt små tern i turkise og blå farver. Fletter sider og bund i hvert deres stykke, så har gang i hele 5 firkanter. Er dog kørt lidt død i at lave lige kant på alle 5 stykker. Så holder lige pause fra projektet pt.

  Flettede hanke og jeg er dog ikke så gode venner, så jeg går nok med båndhank igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Helene :o) Det er sjovt, at du spørger, om det ikke er synd med lynlås :o) Jeg har faktisk spurgt mig selv om det samme, og går med svar på spørgsmålet til den næste blogpost. Meget morsomt :-D

   ...og endnu sjovere er det, at du også er i gang med en lignende model. Det er der også mindst tre andre, der også er på FletteForum - mange sjæle på den samme tanke.

   Derudover er jeg også i gang med en taske, som jeg fletter af enkelte dele til hver sin side med lige kanter. Vores inspiration bliver åbenbart ved med at flette sig ind i hinanden ;o)

   Måske skulle vi mødes....for de der flettede hanke er da ikke slemme. Det kan være, vi kan hjælpe hinanden med vore forskellige metoder.

   Glade flettehilsner fra Susanne

   Slet