12. feb. 2014

Flette katte om hjørnet

Når man lige er startet som fletter er det nogle gange meget svært at vente med at gå i gang med de svære og sjove projekter, når man er medlem af FletteForum, for i FletteForum er der samlet SÅ mange dygtige og kreative flettere, der deler billeder af deres kreationer, så inspirationen er nærmest uendelig.

Derfor kan man blive nødt til at bestille hos en mere erfaren fletter, når man MÅ eje noget, som er flettet i en teknik, som man godt kan se, det kommer til at vare et stykke tid, før man mestrer.

Sådan gik det vist for denne søde og farveglade kattemor og ny-fletter, der MÅTTE eje en pung med yndlings-billedet af sine to dejlige misser.
Så mens hun var i gang med at lære de helt grundlæggende teknikker, flettede jeg hendes pung.

Selvom jeg har motivflettet flere gange, blev det alligevel et lille eksperiment, når motivet denne gang skulle flettes på et fladt stykke (rammer), som det skal på denne model med lynlås rundt om de tre sider.

Det var lidt som at flette om hjørner :o) men det lykkedes trods alt at regne ud, hvordan de enkelte motivfelter skulle vendes for at få motivet rigtigt frem.

Et matchende for skulle der til, så hun kunne dele sine ting op i hvert sit rum og have mønterne i lynlåslommen i midten.

...og så var der motivet - du får det her, så du kan se, hvorfor hun havde det store smil på, da vi mødtes :o)3 kommentarer:

 1. Findes der ikke en opskrift på denne pung. Fletter selv og vil gerne finde nye udfordringer.

  Hilsen. Camilla Mikkelsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla :o)

   Jo, jeg vil gerne skrive opskrift på pungen. Nye udfordringer er en god ting :o)

   Jeg har flere andre projekter i gang for tiden, så der kommer nok til at gå en uges tid, før jeg kan være færdig.

   Glade flettehilsner fra Susanne

   Slet
  2. Hej igen Camilla.

   Da jeg ikke hørte fra dig igen, gik jeg ikke ud fra, at det alligevel var aktuelt med opskriften på pungen, så derfor er den blevet udskudt noget.

   Nu er den alligevel færdig, så hvis du skulle få lyst og lejlighed, så er der nu opskrift på selve flet-delen af pungen.

   Sommerhilsner fra Susanne

   Slet