29. okt. 2013

Vestjysk cykeltur

Det var blæsevejr i går.

Lige inden jeg skulle til at cykle hjem fra arbejde, fik jeg en sms fra min mand, at han syntes, at jeg skulle blive på arbejde, for det var ret voldsomt.

Arrrhhh - tænkte jeg - man er vel ikke vestjyde for ingenting. Det skal gódt nok blæse meget, hvis ikke jeg har oplevet det, der var værre - mange gange! ....og jeg har jo næsten medvind.

Jeg havde da læst varslet på dmi.dk, og nogle af mine kollegaer, var også noget bekymrede.....men de er jo københavnere :o)

Så jeg cyklede selvfølgelig de fem km hjem alligevel.

Det blæste da, meeeeenn.... sååå slemt syntes jeg ikke, det var.

...selvom der var masser af bladbunker der hvirvlede smukt rundt i ring, og på turen så jeg bl.a. smågrene, rockwool, presenninger, tagpap og -sten, en container, vinterhuer, vej- og butiksskilte, græskar, et knust busstoppestedsvindue og valgplakater, der tog sig en flyvetur. Det var ikke sket i Vestjylland, for dér tager man blæsevejr for givet og sørger for, at ting uden vinger ikke kan flyve rundt.

Inden jeg var helt hjemme, blev jeg lige nødt til at tage et par enkelte billeder. Jeg havde mest lyst til at gå mig en tur og fotografere lidt til jer på bloggen, men for min mands skyld, nøjedes jeg. Det var vist meget godt.....kunne jeg senere høre på TV.

Nogle steder var der blæst rigtigt mange blade hen
og andre steder var der (undskyld udtrykket) som blæst.Trods alt godt jeg havde hjelm på :o)

1 kommentar:

  1. Min mand syntes også at jeg skulle blive på arbejde.
    Men da jeg jo arbejder som vikar kan jeg jo ikke bare blive, når de andre vil hjem og skal jeg være ærlig ville jeg også hjem :-)
    Jeg cyklede hjem ved 17.30 tiden og der blæste der rigtig mange pelikaner og jeg trak store dele af vejen hjem, hvilket jeg ikke var særlig begejstret for da jeg også skulle gå under nogle store træer, hvor jeg kunne se at store grene allerede var knækket af.
    Men godt at vi kom uskadte hjem :-)

    SvarSlet