3. aug. 2013

En skål med popcorn

På et tidspunkt var jeg simpelthen NØDT til at eksperimentere lidt med at bruge forskellige størrelser tern på den samme taske, og på forhånd kunne jeg godt regne ud, at denne taske ville få noget skålfacon.....og hvad er bedre end en stor skålfuld, frisklavede popcorn?

....og så skal pungen, man tager op af tasken selvfølgelig også være med popcorn på, så det ser ud som om, man tager en håndfuld op af skålen.
Til tasken her er der brugt nogle små led i bunden, og de bliver så større og større for hver ring op til popkorn-kanten.

Der tumler faktisk flere eksperimenter rundt i hovedet, hvor skål-faconen skal udnyttes til nogle sjove tasker og / eller kurve. Der skal nok komme noget specielt ud af det på et tidspunkt

Det med de specielle tasker er jo netop dét, der gør det så spændende at flette. Man kan virkelig få noget sjovt og anderledes ud af det, så man ikke bare får unika, men det kan også være noget, der er lidt mere opsigtsvækkende. ....og ikke bare kan farveafstemme sine tasker; men også vælge tema efter det, man skal.

Nu er det bare med at komme i biffen og få luftet popcornene.


Tasken og pungen er til salg.
Der er detaljerede opskrifter inkl. printark med popcorn til både tasken og pungen. Pris 10 kr. stykket.
Bestil på kontaktformularen nederst eller send en mail her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar