19. aug. 2013

Dansetasker

Jeg har tidligere skrevet om vort traditionsrige afdansningsbal, og en af traditionerne er, at holdene finder på passende og / eller sjove gaver til vor instruktør, Jette.

Sidste år havde vi på teknikholdet et 32-takters hiphop indslag i en af de danse, som vi skulle optræde med, og så blev 2 og to lagt sammen og blev til denne lille taske, hvor vi alle har ladet os fotografere i outfit, attitude og håndtegn, og disse billeder er så blevet flettet på tasken som en bort for oven. Mere personligt bliver det vist ikke.
Derudover blev der så drysset JES Linedance logo-stjerner ud over tasken, så den ikke blev alt for kedelig sort.


Fra sidste års afdansningsbal er der også en anden historie, som vist beviser, hvor meget det betyder for os. 

En af veninderne på samme teknikhold, fyldte nemlig rundt præcis på dagen. De fleste havde måske meldt afbud, men ikke Pernille. Næ, hun var så smart, så hun simpelthen inviterede familien til fødselsdag ved afdansningsballet. På den måde var der også sørget for både show og middag til familien :o)

Pernille skulle selvfølgelig også have en lille ting, selvom vi ikke sådan er på gave. Som den dygtige og inkarnerede danser, hun er, skulle den da flettes af stepsheets ("danseopskrifter") fra de danse, vi havde lært det seneste år.
...og vi andre fik kage :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar