23. jul. 2013

Lykønskning fra uventet side

I dag er det fødselsdag, og allerede fra morgenstunden er det en dejlig dag.

Jeg har fået den skønneste gave af min mand – så taskemager, bliv ved din læst ;o) Jeg blev meget glad, og ville ønske, jeg havde haft et par tasker klar til at blive nittet i. Godt værktøj er uvurderligt.
Ud over, at det er en meget betænksom gave, betyder det jo også for mig, at han anerkender min hobby – også selvom det indimellem roder lidt for meget med fletterier og papir i alt for meget af lejligheden. …..og så er det jo oven i købet en genbrugsgave. Så bliver det ikke bedre!!!

Google ønsker også til lykke. Det er da lidt hyggeligt at lukke op til uventet kage og lykønskning, selvom man godt ved, det er en maskine.
Jeg beklager, hvis det bliver for varmt ;o)

4 kommentarer:

 1. Kæmpe stort tillykke med dagen Susanne :D. Hvor er det dogen skøn gave og få fra manden :). Det er da vist den største tilkendegivelse, du kan få på, at han siger god for din hobby. Ønsker at solen vil skinne på dig hele dagen :). TILLYKKE !!

  SvarSlet
 2. Tusind tak, Bethina.

  Ja, det var nemlig en fantastisk gave på mange måder.

  Dejlige solskinshilsner fra Susanne

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen, Susanne...
  Den med vejret har du måske overdrevet lidt - men sådan er det jo, når man har været go', dejlig og sød hele året... :)

  Håber, du har og vil få en rigtig dejlig dag...

  SvarSlet
 4. Beklager, hvis det blev for meget af det gode. Hvor er grænsen for, hvor flink man skal FORSØGE at være? Forsøget må være det vigtigste, og vi kan helt klart se på vejret, at det er forsøget, jeg er blevet belønnet for ;o)

  Det har været en perfekt dag og aften. Tak for dine gode ønsker, Susanne

  SvarSlet