24. jul. 2013

Endelig tape

Dette er en fortsættelse af indlæggene, hvor jeg skriver om at flette i juleferien:

Endelig, endelig blev det hverdag, forretningerne lukkede op, og jeg kunne få fat i noget klar pakketape

Det er senere gået op for mig, at klar pakketape er mange ting; men jeg vidste heldigvis i forvejen, at tigerbutikkerne sælger ruller for en 10’er (5 cm x 50 m).

Den sjoveste historie om tape, jeg har hørt, er nok den om en kursists bror, der arbejder i et byggemarked. En dag kom der en dame hen til ham og spurgte efter ”lydløs tape”. Selvom jeg ikke kender broderen, kan jeg sagtens se hans måbende ansigtsudtryk for mig :o)))) Det viste sig, at damen var fletter, og at familien (og måske også hun selv) syntes, at rriiiittcchhhhh-lyden, når man hiver tapen fri af rullen, var voldsomt irriterende. Derfor var hun på jagt efter ”lydløs tape”.

Jeg ved faktisk ikke, om det lykkedes hende at finde tape med den egenskab; men jo, man kán godt finde tape, der larmer mindre end andet. Jeg synes nu ikke, at det er et stort problem; men hvis jeg skal tape meget, prøver jeg da at ramme tidspunkter, hvor min mand er ude af huset, så jeg generer ham mindst muligt.

Jeg går nemlig efter prisen, for den billige tape er akkurat lige så god at tape med, som den dyre er. Man skal dog huske at se sig for, for taperullerne kan indeholde alt fra 15 til 66 meter. Det er altså ikke altid, at de gode tilbud i supermarkederne, med ruller for en 5'er, er så godt et tilbud alligevel.

Nå, men det var dejligt, at jeg endelig kunne komme hjem og begynde at arbejde med noget ”udendørs” fletteri …..altså med noget, der kunne tåle vind, vejr og vand. Jeg måtte i gang med en taske, og alle vore egne + venners og naboers skikataloger blev splittet ad i atomer. Mere herom i morgen.
Vejledning med tips og tricks til at klippe / skære lapper og sætte tape på. Mailes som .pdf for 10 kr.

2 kommentarer:

 1. Ok, man griner nok lidt af det tema "lydløs tape", men når jeg sidder og taper meget, så er det dog irriterende med dette raaaaaaaaaatsch hele tiden.
  I går manglede jeg ige en rulle tape til mine avispapirflapper, og da vi alligevel var i Flensborg kunne jeg lige så godt tage noget med hjem derfra. Hvor var den næste 1-Euro-Shop? Midt i byen .... nej, ikke derned i denne varme og ved denne myldrende færlsel. Så jeg smuttede lige ind i Real ved Fördepark og fik fat i 2 ruller billigtape til 3 euro og nogle cent. Mærket er husets egen "Tip". Derhjemme var jeg dejlig overrasket af stilheden, da jeg rullede den op. Nu ved jeg ikke, om alle ruller er så dejlig lydsøse, men jeg ved godt, hvor jeg køber mit tape igen.
  Hilsen sydfra - Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa :o)

   Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive dette gode og også billige tip.

   Solskinshilsner fra Susanne

   Slet