9. feb. 2017

Hjertesuk fra en helårscyklist - og tak

De sidste par døgn har været fyldt med dejligt snevejr, og specielt her til morgen dalede sneen hyggeligt ned i det skønneste, vindstille vejr.

Som det tydeligt fremgår, elsker jeg snevejr - også som cyklist og især når cykelstierne er fint ryddede. Det er de desværre langt fra altid.

Københavns Kommune vil gerne promovere sig som cykelby, og jeg tænker, at politikerne  gerne vil have os til at cykle hele året. Men det kræver altså en vis fremkommelighed på cykelstierne.

Politikere og jer, der sidder i Teknik og Miljøforvaltningen......Tag jer sammen!!

Dagens virkeligt store hjertesuk går dog til diverse viceværter rundt omkring i byen.

I har her til morgen været tidligt oppe, så I kunne rydde fortovene fint til jeres beboere og andre, der går forbi jeres ejendomme.

Men - cykelstien er altså IKKE et passende sted at dumpe den sne, I har i overskud!!!

Til gengæld - stor TAK til jer, der også  rydder cykelstien!!!
.....og så for øvrigt en bøn til billister / chauffører derude: Når I nu er i gang med at fjerne sne fra vinduerne, så I kan kigge ud på trafikken, kunne I ikke også lokkes til at fjerne løs sne fra taget på jeres bil?

For det første koster det en lille formue i benzin at køre rundt med de mange ekstra kilo.

For det andet er det ikke særligt rart for en cyklist (, fodgænger eller anden billist) at få 20 kilo løs sne lige i ansigtet, når vinden fx pludselig blæser fra en sidegade, eller I skal køre igen efter rødt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar