6. aug. 2016

Kursus hos AOF

Der er lidt stille her på bloggen for øjeblikket, og det er der hele to gode grunde til.

Jeg er nødt til at bruge min tid ved computeren anderledes.

For det første hjælper jeg min mor, som er ved at tømme huset efter min mormor. Hun holder loppemarked hver dag, og jeg hjælper den smule, som jeg kan, ved at vise nogle af de lækre retroting, som huset indeholder, på nettet - for at gøre opmærksom på loppemarkedet og måske sælge lidt af tingene direkte.

For det andet er jeg selv flyttet, og som det ofte går, har jeg selvfølgelig fået samlet alt for meget sammen, som jeg egentlig ikke har brug for - og i den nye lejlighed ikke har plads til. Derfor sælger jeg også ud af mine egne ting, så tingene kan få nye og glade ejere, der rent faktisk bruger tingene.

Det hele ses bl.a. på min instagram-profil, og du er da velkommen til at kigge ind og se, om der skulle være noget loppe-guld til dig https://www.instagram.com/recyklisten/

Der er alt muligt forskelligt. Min mormor og jeg er meget alsidige ;o) ....og der kommer hele tiden nyt.

* - *- * - * - * - * - * - * - *

I dag har jeg dog en nyhed, som jeg synes, jeg er nødt til at fortælle.

Måske har du set, at AOFs nye katalog er kommet med posten.

Hvis du kigger på side 12, vil du se, at jeg her i efteråret kommer til at holde flettekursus igen.


Det bliver fire mandage med start den 19. september. Kurset er for både begyndere og øvede, så der er noget for alle. Stedet er Sankt Annæ Gymnasium, som ligger tæt på Sjælør St. og bus 4A holder lige uden for døren.

Så vidt jeg kan se, er kurset ikke på AOFs hjemmeside endnu, så man kan nok ikke tilmelde sig elektronisk; men hvis man ringer til AOF, er det intet problem.

Telefonnummeret er 3816 0336.

Jeg håber, at der er nogen, der har lyst til at lære mere om den dejlige hobby. Skriv gerne til mig på ReCyklisten@gmail.com hvis du har tilmeldt dig, og der er noget bestemt, du har lyst til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar