23. jul. 2015

Flinke Irma

Folkene i Irma-supermarkedet på Axelborg er vældigt flinke folk - også selvom de står midt i noget, når man kommer og forstyrrer dem høfligt.
Det har jeg selv mærket på egen 'flette-krop'.

Jeg skulle nemlig bruge nogle af deres tilbudsplakater, og når man er ReCyklist, kan man ikke bare nøjes med at printe selv eller få nogle af de nye, ubeskrevne plakater, Irmaforretningerne har liggende ude bagved. Nej, man vil selvfølgelig helst have plakaterne med sidste uges tilbud, der er på vej i skraldecontaineren.

Hele tre (eller var det fire) gange var de søde til at kigge efter, om de havde plakater på lageret på vej i containeren + gå ud foran forretningen og se, om der skulle gemme sig nogle gamle plakater bag ved de aktuelle.

Disse tre udflugter resulterede i plakater nok til, at jeg kunne flette en helt speciel taske, som jeg havde gået og luret på i et stykke tid.

Tasken var til en helt speciel veninde, som endelig havde rund fødselsdag, så jeg kunne tillade mig at begave hende - vi er nemlig ikke som sådan på gave til almindelige fødselsdage.

Motivet skulle være den søde Irma-pige, som jeg ved, hun har en svaghed for, og toppen af Irma-plakaterne har et sødt, rundt Irma-pige-motiv, som passer godt i størrelsen til at sidde på forsiden af en taske.
Hun er da også sød.Detaljer om vedhænget
Detaljer om skulderremmen


Tilsvarende taske til salg

2 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn! Har først fundet din bæog her for et par dage siden via en kommentar hos Helene (når genbrug blir guld) og er vildt imponeret over de ting du laver - særligt de ting hvor du som her har flettet logoer mv ind i, så flot ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak skal du have, Karina :o)
   Jeg er også vild med Helenes blog. Hun laver og finder mange skønne ting, og hun er god til at skrive om det.
   Superfedt at du kan lide mine ting. Jeg synes også, at motiverne kan tilføre fletteriet noget ekstra. Det tog mig en del søndage (og en del ikke så pæne ord ;o) ) at finde metoden; men når den først er fundet, er det ikke så svært :o)
   Hvis du fletter selv eller laver andet håndarbejde, håber jeg, at bloggen kan være til god inspiration.
   Søndagshilsner fra Susanne

   Slet