6. maj 2014

De danske øer

'Den skønne Helene' fra genbrugsbloggen Når genbrug bliver guld, kommenterede på denne post, at hun var vild med idéen om en slags Samsø-kollektion....og sikke en god idé.

Den kollektion er jo allerede i fuld gang med tasker fra flere årgange af plakater fra Samsø Festivalen og modeller helt fra en lille pung til en stor skuldertaske / rygsæk + flere forskellige størrelse der imellem.

Derudover er der også et par stykker 'bare' med Samsø, som ikke har noget med festivalen at gøre.

Helenes kommentar og disse Samsø-modeller har affødt en idé om en anden slags kollektion - nemlig de danske øer....også fordi en veninde gerne ville have noget med Bornholm.

Det lå jo lige til højrebenet, at flette noget med et bornholmerkort på, og som sagt så gjort.
Veninden var vild med den lille bitte pung, og ville gerne have den; men sammen kan vi gøre noget, der er meget mere personligt, så vi er allerede i gang med at udvikle hendes helt egen taske, som ikke kun siger Bornholm, men også afspejler hendes forhold til øen.

Hun skal bl.a. selv ud og fotografere.

Det bliver rigtigt sjovt og spændende at flette dén taske, men der kommer til at gå en rum tid, får I får den at se her.

Men glæd jer!

Det bliver helt specielt.

2 kommentarer:

 1. Fantastisk! Dejligt min kommentar har været brugbar :-) Glæder mig meget til at se hvad ø-kollektionen udvikler sig til. Nephew spiller i øvrigt også på Bornholm igen i sommer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en kommentar, der gav god inspiration :o)

   Sjovt at Nephew både spiller både på Bornholm og Samsø her i sommer. Spiller de på flere øer? ....så kunne det jo være, at det var dén ø, jeg skulle flette som den næste ;o)

   Slet