29. aug. 2013

Afrikansk sæt med pels

Her er et sæt, som var meget, meget hyggeligt at flette, for det var en gave til en kær skoleveninde.

Jeg var så heldig, at blive inviteret til hendes runde fødselsdag, selvom vi kun har set hinanden en enkelt gang siden gymnasiet. Det var for nyligt, og det var en fantastisk weekend i selskab med vores gamle folkeskoleklasse m.m. 

Tænk at det kan være så sjovt, at gå så langt tilbage i tiden. Det kan jeg kun anbefale!...og så hyggeligt at tilbringe halvandet døgn sammen med en gammel veninde. Det var ikke mange øjeblikke, vi brugte på at sove....hvilket vi så også gjorde sammen ;o)


Efter råd fra hendes søde mand, skulle fødselsdagsgave-tasken være med tema fra Afrika, som de har et helt specielt forhold til, og heldigvis havde jeg et rejsekatalog liggende, som kunne bruges. Det blev straks splittet til atomer....eller rettere - til strips
 
Tasken har en lidt bred bund og en smule tøndefacon, for den er "bygget" med led, der bliver større og større fra bunden og opad. Den har flettede hanke med pels omkring, så man kan holde om hanken uden at komme til skade ;o) Tasken lukkes også med pels som klap.
Pungen lukkes med lynlås, der også har en lille pels-charm på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar