15. jul. 2013

Hvorfor blogge?


Jeg har længe haft lyst til at blogge. …fordi jeg synes, at jeg har noget at give andre – både med hensyn til al den kreativitet, der fylder mit hoved og ind imellem også til de ting og tanker, der også bobler rundt derinde.

Jo flere blogs, jeg har læst, jo større bliver lysten.

Egentlig havde jeg planlagt, at bruge sommeren på at finde en facon og et sted at gøre det; men da der lige om lidt byder sig verdens bedste anledning, bliver jeg nødt til at hoppe ud i det lidt hurtigere, lidt mindre gennemresearchet og en del mere spontant, end det var meningen.

Nå, men anledningen……anledningen til, at jeg synes, at jeg er nødt til at få gang i den blog NU, er jo, at jeg er så svineheldig, at jeg har fået lov at præsentere Candy Wrap-fletning på TV2 Fri i hele to udsendelser fra FriHuset.

Udsendelserne bliver sendt direkte onsdag den 17. og torsdag den 18. juli kl. 11:30 – 13:35, og de genudsendes to gange senere samme dag + i weekenden. I hele 2013 skulle de kunne ses gratis på TV2 Play: http://fri.tv2.dk/hobby-og-fritid/2013-04-24-sådan-kan-du-se-tv-2-fri

Det bliver spændende at se, om mine 15. minutters berømmelse, som Andy Warhol har lovet os alle, fører til mere. Foreløbig har det i hvert tilfælde ført til åbningen af denne blog.


Tak fordi du læste med. God fornøjelse fremover, hvis du har lyst at kigge ind igen :o)

8 kommentarer:

 1. glæder mig til at se fletteriet på tv

  SvarSlet
 2. Hvis nogen burde have en blog, er det ski da dig. Du sprudler jo af kreativitet - og jeg glæder mig i hvert fald til at følge med... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Susanne :o) Sikke en kompliment. Jeg skal gøre mit bedste for at leve op til den. ....og til at gøre det interessant nok til, at du har lyst til at blive :o)

   Slet
 3. Tillykke med dit nye blogliv.
  Glæder mig til at følge med :)
  Knus Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Lis. Jeg håber, jeg kan gøre bloggen spændende nok til, at du ikke kan lade være med at følge :o)

   Slet
 4. Hej Susanne!!!
  Velkommen til blogland!!!
  Hehe!! Jeg har faktisk undret mig over hvorfor du ikke havde en blog.
  Men det har du nu og det er jeg glad for, elsker nemlig at læse blogs :-)
  Du skriver på en meget sjov og fængende måde, så vi skal nok blive hængende.
  Desværre fik jeg ikke set dine 15 minutters berømmelse, jeg var ude og gik en lille tur... Fra Blåvands huk mod Vejle.
  Men håber på at Henriette har kunnet optage det, så jeg kan få det at se.

  SvarSlet
 5. Hej Linda.

  Tak for din søde velkomst og dine pæne ord :o) Ja, det med bloggen har været undervejs i tankerne i et stykke tid :o) ...og jeg er jo også ret så glad for din egen blog.

  Hvis ikke Henriette har fået optaget, så har jeg selvfølgelig selv, og der skal nok komme lidt klip her på bloggen efterhånden.

  Dejlige solskinshilsner fra Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske har du allerede set det, Linda; men der ligger nu hele videoklip fra min optræden i FriHuset under det faneblad, der hedder "Omtale"

   Fredagshilsner fra Susanne

   Slet